S.C. TERA SOFT S.R.L.
este un important furnizor de produse
solutii si servicii IT integrate, la standarde de calitate
pe piata din Bacau.

Avantajele colaborarii cu noi

Oferim clientilor nostri solutii si servicii integrate, astfel incat, pe langa serviciile de mentenanta si administrare, putem pune la dispozitia acestora servicii de depanare, instalare si configurare retele, consultanta in vederea achizitionarii componentelor si deasemenea vanzare de produse IT hardware si software.

Intretinerea constanta a echipamentelor clientilor de catre personalul nostru reduce simtitor frecventa incidentelor, prin diminuarea efectelor cauzate de uzura fireasca a echipamentelor. Functionarea corecta a sistemelor si echipamentelor din reteaua clientilor, datorata reviziilor tehnice constante, contribuie la cresterea productivitatii angajatilor. Toate acestea avand ca rezultate eficientizarea activitatii clientilor precum si tinerea sub control a costurilor aferente.

Ofertele noastre de mentenanta se adreseaza atat companiilor cu nevoi IT reduse cat si companiilor cu nevoi IT mai complexe. In functie de pachetul de servicii ales de catre clientii nostrii, abonamentul lunar cuprinde:

  • Vizite lunare la sediul clientilor, efectuate de personalul nostru, in vederea verificarii starii de functionare ale sistemelor si echipamentelor aferente, care fac obiectul abonamentului
  • Interventii la cerere nelimitate, in limita timpului disponibil, in vederea solutionarii situatiilor neprevazute
  • Suport tehnic prin telefon sau e-mail, gratuit, in vederea rezolvarii problemelor clientilor
  • Consultanta in vederea up-grade-urilor sistemelor si perifericelor, pentru a asigura buna functionare a sistemelor gestionate

Contactati-ne!

Accesati pagina noastra de contact pentru a intra in legatura cu noi, si pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile si ofertele noastre!